DHOMA E KONFERENCAVE

Ju mund të organizoni takimet ose konferencat tuaja në dhomën tonë të konferencave, e cila ka kapacitet deri në 80 të ftuar. Ajo gjithashtu ofron një zonë pritjeje të përshtatshme për pushimet e kafesë. E paisur me teknologji multimediale sstate-of-the-art dhe lidhje interneti wireless. Salla e Konferencës Hotel Portik është ideale për nga kapaciteti dhe vendndodhja.

0
0 (1)