RESTORANTI

Hoteli Portik është destinacioni ideal për të gjithë ju që dashuroni ushqimin duke ofruar një bashkimin midis guzhinës tradicionale dhe moderne. Hoteli disponon një restorant në ambjentet e brendshme dhe të jashtme të tij me guzhinë tradicionale dhe mesdhetare. Gjithashtu hoteli ofron një bar në catine e tij ku mund të shijoni atmosferën mbresëlënëse dhe panoramën e mrekullueshme që ofron qyteti i Beratit.

BARI NË CATI

Bari në cati është një vendodhje e vecantë për të konsumuar kafen e meëngjesit ose koktejlet special në mbrëmje, shoqëruar me një dekor elegant dhe një pamje mbresëlënëse të qytetit të Beratit.

RESTORANTI NË CATI

Kuzhinieri krijon çdo pjatë që ekuilibron aromat dhe nuancat e përbërësve lokalë të përgatitur në kuzhinën e tonë për të krijuar një performancë gastronomike të një guzhine tradicionale përzierë me atë mediterrane. Përsosmëria në kuzhinë fillon me përbërës dhe produkte nga fermerët vendas që zgjidhen perosnalisht nga shefi ynë për të siguruar freski, cilësi dhe shije. Kjo rezulton në përsosmëri të kuzhinës me pjatat që tërheqin shqisat e shikimit, erës dhe shijes. A po kërkoni për një vend ekskluziv në Berat gjatë sezonit të pranverës dhe verës. Restoranti ynë është vendi ideal ku mund të hani drekën ose darkën tuaj.

RESTAURANTI PORTIK

Darkoni në stil në Portik Restorant dhe eksploroni kuzhinën Tradicionale dhe Bashkëkohore në një ambient të qetë dhe të ngrohtë së bashku me një shërbim profesional.